КОНТАКТИ
ул. „Доктор Дошкинов“ №14
4600, гр. Велинград
reception@hotelvelina.com
0888 00 34 80
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Archive
  /  

Всички стаи са с изглед към прекрасна борова гора. Санитарните възли са с течаща топла минерална вода, душ кабина, WC и сешоар. Този тип стаи са обзаведени с диван, оборудван с пълноразмерен матрак, удобен като допълнително легло. Този тип

Всички стаи са с изглед към прекрасна борова гора. Санитарните възли са с течаща топла минерална вода, душ кабина, WC и сешоар. Този тип стаи са обзаведени с диван, оборудван с пълноразмерен матрак, удобен като допълнително легло. Капацитет: 2 редовни

Апартаментите са с изглед към прекрасна борова гора. Състоят се от хол с тераса, спалня с тераса и санитарен възел. Санитарните възли са с течаща топла минерална вода, душ кабина, WC и сешоар. Капацитет: 2 редовни легла + 2 допълнителни.

Апартаментите са с изглед към прекрасна борова гора. Състоят се от две свързани спални с тераси. Санитарните възли са с течаща топла минерална вода, душ кабина, WC и сешоар. Апартаментите от тип Фамилен са подходящи за до пет човека. Капацитет:

Апартаментите са с изглед към прекрасна борова гора. Състоят се от две свързани спални с тераси. Санитарните възли са с течаща топла минерална вода, душ кабина, WC и сешоар. Капацитет: 4 редовни легла + 2 допълнителни.